top of page

Diensten

Alle opdrachtgevers willen succes. Constrat maakt het waar!
Project & Programma management

 

Constrat beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in project- en programma management. Grote en kleinere projecten, Bij overheid, semi-overheid en in profit sectoren.

Toetsing van de opdracht op haalbaarheid en maakbaarheid staan hoog in het vaandel. Dat voorkomt later in het traject teleurstellingen.

Interim management

 

Binnen Constrat is ervaring met grote interim management opdrachten. Opdrachten varierend van 3 maanden tot 1,5 jaar. Van aansturing van kleine projectteams, tot grote afdelingen van 150+ medewerkers.

Bij deze opdracht staat naast de business, de mens centraal. Samen met uw medewerkers de beste resultaten halen met zo veel mogelijk werkplezier voor iedereen. Dat is belangijk voor resultaten.

Organisatie advies

 

Veelal gaan interim management opdrachten gecombineerd met organisatie advies en verander management opdrachten bij Constrat.

Door een organisatie onderdeel op interim basis aan te sturen, leren we de organisatie, mensen en doelen goed kennen.

Daardoor is dan een verander / interventie traject goed en optinmaal uit te voeren.

ICT Consultancy

 

Sinds 1997 is ICT een onderdeel geweest van de activiteiten van Constrat.

Soms als component die moet worden meegenomen. Soms als belangrijkste component van de opdracht. Denk daarbij aan verplaatsen van HRC, overzetten van gehele applicatielagen, migraties, conversies, PSA's. Daarnaast ook ITIL, SLA implementatie, ICT-strategie, Database marketing, Kennismanagement, Procesinnovatie, Management van innovatieve trajecten

bottom of page