top of page

Over ons

Constrat Management Consultants BV bestaat sinds 1997.
Constrat is een fris, onafhankelijk en multi-specialistisch adviesbureau. De klantenkring van Constrat is bijzonder divers en varieert van middelgrote tot grote (profit & non-profit) ondernemingen en multinationals.
Bij elke klantrelatie staat een betrouwbare, resultaatgerichte en pragmatische benadering hoog in het vaandel. De consultants van Constrat onderscheiden zich door een 'mens'-gerichte en creatieve aanpak, professionaliteit en betrokkenheid. Daarnaast onderscheiden Constrat Consultants zich, door in het gehele integrale adviestraject een actieve participatie van de opdrachtgever te stimuleren en centraal te stellen.
 
 
 
Paul Verboom
Principal consultant

Paul heeft als basis een technische achtergrond. Daarna heeft hij een bedrijfskunde en MBA opleiding gevolgd.

De eerste jaren van zijn loopbaan heeft Paul gewerkt aan bedrijfskundige oplossingen in grote logistieke bedrijven. Veelal toen al gekoppeld aan ICT oplossingen en ondersteuning. Daarna is de focus meer en meer komen te liggen op ICT en de organisatie. Daardoor staat meer en meer de mens centraal bij oplossingen en het realiseren van beoogde resultaten.

Paul voelt zich het beste thuis in een opdracht met veel verantwoordelijkheid en een duidelijk aangegeven opdracht en resultaat. Het speelveld mag gevuld zjin met mulitdisciplinaire en complexe issues. Binnen het project is meestal de beschikbaarheid van gemotiveerde interne medewerkers een noodzaak. Het is dan ook een uitdaging om middels een plezierige samenwerkingen met medewerkers en stakeholders, binnen tijd en geld tot de gewenste organisatie resultaten te komen.

Afspreken ?

“Constrat is een kleine management consultancy organisatie, dat ziet u terug in onze concurrerende tarieven. Wij kunnen u als opdrachtgever maatwerk bieden op vele vlakken en in vele branches tegen een aantrekkelijke prijsstelling. Natuurlijk nemen we altijd onze opgedane ervaringen mee bij nieuwe opdrachten . Zullen we binnenkort afspreken ?" 

Paul Verboom, Constrat Management Consultants

bottom of page